Fotomodellen

Het beste eindresultaat

Klanten vinden het vaak moeilijk om het juiste model te vinden bij een modellenbureau. Graag assisteer ik bij het zoeken hiervan. Als ik betrokken wordt bij het zoeken van de modellen scheelt dat aanzienlijk met de afstemming van de gehele styling, en dus het eindresultaat. Er zijn verschillende goede modellenbureau’s, vaak werk ik met Touché en Max Models. Door de jaren heen heb ik ook een eigen netwerk van professionele modellen opgebouwd. Fotomodellen die niet alleen het vak begrijpen maar ook fijne mensen zijn om mee samen te werken.

Naast hulp bij het selecteren van de fotomodellen verzorg ik natuurlijk ook graag de visagie, haar- en kledingstyling.
Als ik vroeg in het proces betrokken wordt kan ik alle onderdelen feilloos op elkaar laten afstemmen voor een optimaal resultaat.

Andere diensten:
Kledingstyling
Haarstyling
Visagie

portfolio fotomodellen:

Op chris@work vindt u enkele voorbeelden van mijn werk als visagiste en styliste voor klanten zoals: Titan, Oilily, Brabants Dagblad, de Boeren Bond, VCN, Juwelier Boers en de HAS.

Meer voorbeelden van mijn werk als visagist kun je ook vinden op mijn Facebook, Pinterest of Google+ pagina.

Let’s work together!

Heeft u vragen over mijn tarieven of diensten neem dan gerust contact met mij op. Ik werk vanuit het centraal gelegen ‘s-Hertogenbosch. Het leveren van fotomodellen voor klussen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Den Haag, Eindhoven, Tilburg of Breda is geen enkel probleem.

Neem contact op
fotomodellen
visagist at work
visagie Chris

< Terug naar alle diensten