Visagie

De perfecte look

Ik ben Chris Beekwilder, freelance visagiste en kledingstylist. Al twintig jaar werk ik samen met professionele fotografen en reclamebureaus voor de mooiste merken uit Nederland.

Het visagiste vak heb ik geleerd bij House of Orange en verder laat ik me regelmatig inspireren door make-up artist workshops in binnen en buitenland.

De compositie van licht en kleur zijn heel belangrijk voor het maken van een mooie visagie. Na de briefing met de klant, wat ik als visagiste cruciaal vind voor het slagen van de shoot, ga ik aan de slag om een perfect bij de opdracht passende look te creëren.

Visagie portfolio:

Op chris@work vindt u enkele voorbeelden van mijn werk als visagiste voor klanten zoals: Douwe Egberts, Unive, Schoenenreus, Viva, Magriet, Freo en van Tilburg.

Meer voorbeelden van mijn werk als visagist kun je ook vinden op mijn Facebook, Pinterest of Google+ pagina.

Naast de visagie zorg ik ook vaak voor de kleding van de modellen en indien nodig de aankleding van de set (props). Op deze manier kan ik het juiste beeld voor de klant neerzetten en nog belangrijker, bewaken.

Andere diensten:
Kledingstyling
Haarstyling
Modellen selectie

Let’s work together!

Heeft u vragen over mijn tarieven of diensten neem dan gerust contact op. Ik werk vanuit het centraal gelegen ‘s-Hertogenbosch. Visagie opdrachten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg of Breda zijn geen enkel probleem.

Neem contact op
visagiste Chris Beekwilder
make-up and visagie
visagist at work
visagie Chris

< Terug naar alle diensten